‘E sfizi

Arricriate 'a vocc cche specialità 're nuost: tenimm ll'antipast cchiu classic e cchell 'ra tradizzion napulitan. Lievet 'o sfiz...

Fritt

  • Purpett: carn, mulignan, patan, ‘nduja
  • Cuopp ‘e purpett
  • Super Crocchè: pancett e cheddar, sasicc e provola affulijinat, carbonar, pistacchi e murtarell, ‘nduja e grana
  • Frittatina Napulitana: classica, ragù alla bolognes, carbonar
  • Verdur fritt
  • Muzzarell ‘è bufala fritt
  • Burrata fritt
  • Fritt misto all’italiana: 1 purpett ‘è patan, 1 purpett ‘è carn, 1 purpette ‘è mulignan, 1 frittatina napulitana, 1 muntanarin, verdur fritt

Patatin

  • Fritt
  • Patan “a’ Zingara”: viustell e muzzarell, sasicc fresc e muzzarell, pancett e cheddar, purpett provola affulijinat, pistacchi e murtarell, carbonar

Muntanar

  • Pummarol, muzzarell, vasinicola, grana
  • Ragù alla bolognes
  • Pistacchi e murtarell

antipast

  • Capres cco fres: pummarol pachin, muzzarell ‘e bufala campana
  • Prosciutt crur, burrata o muzzarell ‘è bufala
  • Taglier
  • Bresaola, arucola e grana
  • ‘Nzalaton mist: ‘nzalata vird, arucola, radicchio, tonn, mais, pummarol pachin, muzzarell e aliv
  • ‘Nzalata crotones: pummarol, cepoll, aliv e cerasiell
© 2018 Cos'e pazz · p.i. 03362720793
powered by IDEMEDIA®