ItalianoEnglish

‘E sfizi

Arricriate 'a vocc cche specialità 're nuost: tenimm ll'antipast cchiu classic e cchell 'ra tradizzion napulitan. Lievet 'o sfiz...

Fritt

  • Purpett (4 piezz): carn, patan, mulignan
  • Cuopp ‘e purpett
  • Super Crocchè: pancett e cheddar, frariell e provola affulijinat, sasicc e provola affulijinat

Patatin

  • Frisc fritt
  • Patan “a’ Zingara”: viustell e muzzarell, sasicc fresc e muzzarell, pancett e cheddar, purpett provola affulijinat

Muntanar

  • Pummarol, muzzarell, vasinicola, grana
  • Ricott e pistacchiu
  • Pummarol datterin giall, filettu ‘e acciug e muzzarell

antipast

  • Capres cco fres: pummarol pachin, muarrell ‘e bufala campana
  • Prosciutt crur e burrata
  • Taglier cche ssalum, bufala e burrata
  • Bresaola, rucola e grana
  • ‘Nzalaton mist: ‘nzalata vird, radicchio, tonn, mais, pummarol pachin, muzzarell e aliv
  • ‘Nzalaton crotones: pummarol, cepoll, aliv e cerasiell
© 2018 - 2019 Cos'e Pazz
fatto ra IDEMEDIA®