ItalianoEnglish

‘E sfizi

Arricriate 'a vocc cche specialità 're nuost: tenimm ll'antipast cchiu classic e cchell 'ra tradizzion napulitan. Lievet 'o sfiz...

Fritt

  • Purpett (4 piezz): carn, patan, mulignan, baccalà
  • Cuopp ‘e purpett: 2 purpett ‘e carn, 2 purpett ‘e patan, 2 purpett ‘e mulignan, 2 purpett ‘e baccalà
  • Aliv ascolan (4 piezz)
  • Muzzarellin impanat (4 piezz)
  • Arancini mignon (4 piezz)
  • Chel ‘e granchio (3 piezz)
  • Verdur mist pastellat
  • Cuopp all’italiana: 2 purpett ‘e carn, 2 purpett ‘e patan, 2 arancin, 2 muzzarellin impanat, 2 aliv ascolan, verdur pastellat

Patatin

  • Classic: stick, silan, speziat, barchett
  • Patan “a’ Zingara”: patan stick o silan, muzzarell, viustell o sasicc fresc
  • Patatin Cac & Pep
  • Patatin “Fituse”: speziat, pancett e cheddar

Muntanar

  • Classica: pummarol, muzzarell, vasinicola, grana
  • Maradona: ricott e friariell
  • Giordano: muzzarell, cucuzz e sasicc ianc
  • Careca: purchett felliat e burrat
  • “Magica”: 1 classica, 1 Maradona, 1 Giordano, 1 Careca

antipast

  • ‘Nzalaton mist
  • Bresaola, rucola e grana
  • Taglier cche ssalum (cco bufala o burrata)
  • Bufala o burrata (cco prosciutt crur)
  • Capres (bufala o burrata a scelt)
© 2018 Cos'e Pazz
fatto ra IDEMEDIA