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“Fatte ‘na pizza c’a pummarola ‘ncoppa
vedrai che il mondo poi ti sorriderà.”

Pino Daniele

‘Ncopp chell paradis ‘ro lungomar ‘e Croton, ‘a pizzerì Cos ‘e pazz nasc ‘nto 2014 pripunenn ‘na maner fresc, rapid e original ‘ppe servì e prisinta ‘e ppietanz. ‘O post idial ‘ppe pruvà no menù cchin ‘e pizz e panuozz priparat comm vvuò a classica ricett napulitan, ‘ppe nu parlà ‘re fritt e tutt ‘llat ‘ccos sfizios fatt ‘cche ‘ngredient e na qualità esagerat.

Pizz ross

'No classico etern comm 'a Margherita o 'na bbomb 'e piacer comm 'a Raffa? Vien 'e pruvà e pizz 're nost...

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Pizz ianc

'Ppe vuocc delicat nu ci stà nient e megl ca si magnà na bell pizz ianc 'nzuvarat cco curnicion 'mbuttunat e 'o ggust verac. Lle a scummiglià...

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‘e panuozz

'O panuozz è 'o frat piccirell 'ra pizz. 'O può fa comm vvuo tu... furmagg, salum, verdura e nient cchiu. E primm e to magnà ro furn adda passà.

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'E sfizi

Arricriate 'a vocc cche specialità 're nuost: tenimm ll'antipast cchiu classic e cchell 'ra tradizzion napulitan. Lievet 'o sfiz...

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