ItalianoEnglish

“Fatte ‘na pizza c’a pummarola ‘ncoppa
vedrai che il mondo poi ti sorriderà.”

Pino Daniele

A’ pizzerì Cos’e pazz nasc ‘ro sodalizio tra ‘a passione ‘ro crotones Alessio Sorrentino e o’ genio ‘ro mast pizzaiuol napulitan Francesco De Simone, ca ‘nto 2014 hann iunciut ‘e cap llor e s’hann ‘mmentat ‘na maner fresc, rapid e original ‘ppe servì e prisinta ‘e ppietanz. ‘Ncopp chell paradis ‘ro lungomar ‘e Croton, ‘a pizzerì Cos ‘e pazz è ‘o post idial ‘ppe pruvà no menù cchin ‘e pizz e panuozz priparat comm vvuò a classica ricett napulitan, ‘ppe nu parlà ‘re fritt e tutt ‘llat ‘ccos sfizios fatt ‘cche ‘ngredient e na qualità esagerat.

Pizz ross

'No classico etern comm 'a Margherita o 'na bbomb 'e piacer comm 'a Danise? Vien 'e pruvà e pizz 're nost...

scoprì e' cchiu'

Pizz ianc

'Ppe vuocc delicat nu ci stà nient e megl ca si magnà na bell pizz ianc 'nzuvarat cco curnicion 'mbuttunat e 'o ggust verac. Lle a scummiglià...

scoprì e' cchiu'

‘e panuozz

'O panuozz è 'o frat piccirell 'ra pizz. 'O può fa comm vvuo tu... furmagg, salum, verdura e nient cchiu. E primm e to magnà ro furn adda passà.

scoprì e' cchiu'

'E sfizi

Arricriate 'a vocc cche specialità 're nuost: tenimm ll'antipast cchiu classic e cchell 'ra tradizzion napulitan. Lievet 'o sfiz...

scoprì e' cchiu'
© 2018 Cos'e Pazz
fatto ra IDEMEDIA